Elke feestdag een passend cadeau

Het liefst zouden we voor elke feestgelegenheid een cadeau maken, maar dat lukt helaas niet. Natuurlijk blijven er wel genoeg feestdagen over om aan mee te doen! Zoals Kerst waar we leuke en feestelijke geschenken maken voor bedrijven en particulier. Vol heerlijke producten en feestelijk ingepakt. Bent u bekend bij ons en weet u wat wij kunnen maken dan is in overleg natuurlijk nog veel meer mogelijk. Denk dan aan Pasen of Sinterklaas. 

Voor Valentijn, Moederdag en ook voor de dag van de secretaresse hebben wij mooie cadeau pakketten. Sommige cadeaus zitten standaard  in ons assortiment, andere worden elk jaar weer bedacht zodat er iets nieuws is op onze webshop. Deze cadeau pakketten zijn vaak feestelijk opgepakt op een houten pallet. Maar u kunt er ook voor kiezen om een iets kleiner pakket te laten maken, deze worden dan speciaal op maat gemaakt en ik overleg.

Ook voor Vaderdag zijn er leuke pakketten, zoals het Vaderdag bierpakket of een heerlijk wijnpakket. De borrelpakketten kinnen ook ingepakt worden voor speciale dagen en worden aangepast naar wens. Daarnaast hebben wij vaak ons assortiment aangepast aan de seizoenen. En veranderen we ook van assortiment zodat onze cadeau pakketten uniek blijven.

 

Vragen? Mail of bel ons gerust..