Ook dit jaar hebben we een aantal cadeau pakketten voor Moederdag bedacht. Zoals vele andere cadeau pakketten zijn deze ook op een kleine houten pallet gemaakt en feestelijk ingepakt speciaal voor alle moeders. Elk jaar proberen we iets nieuws te creëren maar wel in de stijl van kadootjethuis.nl want dat is wel het unieke cadeau pakket van kadootjethuis natuurlijk. 

Er zijn meerdere pakketten bedacht bomvol leuke producten. Ook zijn de meeste cadeau pakketten weer bedacht op de geurzakjes van Greenleaf. We kunnen zelf nooit wachten tot de dozen met geurzakjes! Het hele winkeltje of het huis ruikt er naar. Zelf doe ik ze ook in de stofzuiger, zo ruikt het hele huis in 1 klap heerlijk!

 

Dit jaar hebben we ook gekozen voor het Moederdag cadeau Prosecco Plum. Zelf vinden we het paarse en natuurlijk de prosecco een leuke en feestelijke uitstraling maar ook wel een beetje chique. Met verzorgende producten en natuurlijk wat lekkers. Natuurlijk kan dit pakket ook gewoon met een alcoholvrije bubbelwijn worden gemaakt!

Wij zijn in ieder geval al op volle gang met het inpakken en versieren van alle Moederdag cadeau pakketten. Eb bestel je een cadeau in de maand mei vergeet dan niet te bestellen met de kortingscode: MEI10

Bestellen maar!... 😄🎁