Tegenwoordig is het eigenlijk heel normaal dat vrouwen ook een biertje drinken. De keuze van bier is tegenwoordig ook enorm groot en er zijn zelfs vrouwelijke bierbrouwers. Daarom is er bij kadootjethuis.nl een feestelijk bierpakket voor vrouwen. Niet alleen met vrouwelijke biertjes zoals een rosé biertje of gebrouwen door vrouwen. Ook met chocolade en een mini douchegel en bruisbal. We kunnen het pakket naar wens aanpassen als je dat zou willen. Bijvoorbeeld voor een speciale leeftijd, gelegenheid of misschien liever met alcoholvrije biertjes. Geen probleem!  

 

Ook dit leuke cadeau pakket wordt op een kleine houten pallet gemaakt en feestelijk versierd. De biersoorten die in het cadeau komen worden uitgezocht per seizoen. Dus in de lente en zomer met heerlijk frisse biertjes en in de herfst en winter met wat donkerder bier. Wel willen we het cadeau graag een vrouwelijke uitstraling en kiezen daarom wat meer voor bloemen, roze ect.

 

Kaartje erbij? Leuk die doen we er gratis bij. En we verzenden gratis vanaf € 55,00. Pakketten op maat hebben wel iets langer levertijd maar bij gewone bestellingen streven wij altijd om dezelfde dag nog te verzenden.