In de tijd van corona merkte we al snel dat brievenbus cadeaus erg in trek waren. De verzendkosten zijn lager en je hoeft er niet voor thuis te zijn bij ontvangst.. hup door de brievenbus. Daarom zijn een aantal van onze opkikkertjes in een brievenbusdoos bedacht. Natuurlijk wel zo vol mogelijk, dat is gewoon wat we zelf het leukst vinden! Zo kwamen we ook bij de greenbox, met leuke verzorgende producten, kikkertjes, muesli en verse thee. Alles in een groen tintje en natuurlijk ook met een groene onderlaag. 

Het cadeau wordt hier en daar wel eens aangepast. Dit omdat we graag de kosten zo laag mogelijk houden en afhankelijk zijn van bepaalde inkoopprijzen. Als kleine ondernemer wil je niet van iets gelijk 50 stuks moeten inkopen, maar ben je toch wat voorzichtiger en dan kan het zijn dat de inkopprijzen ineens zijn gestegen of het product niet meer op voorraad is. Wel zorgen we ervoor dat het idee van het cadeau het zelfde blijft.

Mocht je toch een andere samenstelling willen, vraag ons naar de mogelijkheden. Wel is dez levertijd dan iets langer en  kunnen ook de kosten anders zijn.