Brievenbus cadeau It´s a girl!

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 17:13

Ook dit keer hebben we weer een lief kleinigheidje om op te sturen. Dit keer is het een brievenbuscadeautje voor de geboorte van een meisje. Natuurlijk komt er binnen kort ook weer een leuke voor jongens en zijn we opzoek naar een neutrale. Kraamcadeaus maken is super leuk maar ook erg lastig. Iedereen heeft een andere smaak en daarom proberen we toch te varieën met onze kraamcadeaus. 

In dit cadeau zitten spuugdoekjes, daar kun je er in het begin niet genoeg van hebben.. en een lief speen knuffeldoekje. Verder hebben we juist gekozen om voor de kersverse mama er wat in te doen, zoals geurende douchegel, thee en chocolade. Natuurlijk wel allemaal met een roze tintje.. we kunnen het niet laten. 💕💕

 

Er is bij kadootjethuis ook veel mogelijk qua eigen wens. We werken via instagram veel samen met andere kleine ondernemers en zo zie je ook veel mooie dingen voorbij komen. Dus ben je nog opzoek naar iets wat er hier niet bij staan? Vraag ons naar alle mogelijkheden want samen kunnen we het perfecte kraamcadeau maken!