Dat was de zomer..

Gepubliceerd op 30 augustus 2023 om 20:07

Vlog de zomer bij jullie ook zo voorbij? Komt ook echt door die natte Nederlandse zomers! Ondanks dat hebben we toch nog een aantal hele leuke cadeaus mogen maken, wel rustiger dan normaal. Maar zo konden we ook wel zelf even bij komen en nadenken over onze nieuwe herfst collectie en alvast over de kerstpakketten. Het is dan toch ook wel weer stiekem leuk om met een nieuw seizoen bezig te zijn. We zijn achter de schermen aardig druk geweest met het bedenken van nieuwe cadeau pakketten voor haar maar ook voor hem. Nieuwe opkikkers en kraamcadeaus in herfststijl! Hoe leuk is dat. 

 

Ook voor onze leuke kerstpakketten hebben we al inkopen gedaan. Zo komen er weer geurige pakketten voor haar, feestelijke borrelpakketten en zijn we ook druk bezig om een aantal leuke brievenbuscadeaus te maken voor hem en haar. Ook komen er een aantal leuke kraamcadeaus speciaal gericht op de kerst.

 

Wij kunnen bijna niet wachten dus hou ons in de gaten! Volg je ons trouwens al op Instagram en Facebook? Daar komen ook acties voorbij speciaal voor onze volgers :)