Welkom op de blogpagina van kadootjethuis.nl

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 09:54

Oorsprong van onze webshop.

Kadootjethuis.nl is net als vele andere webshops ontstaan in de corona tijd. Maar het idee om cadeaus te maken en creëren bestond al langer. Het creatief bezig zijn, mooie cadeaus te maken en bedenken en het feestelijk inpakken is nu meer dan een hobby! Elke bestelling, elk idee en elke review is waar kadootjethuis voor staat in haar cadeaus.

Natuurlijk zijn er heel veel andere webshops met mooie en leuke cadeaus, maar kadootjethuis probeert uniek te zijn maar haar samengestelde pakketten. Ook het meedenken met onze klanten of de samenwerkingen met andere leuke kleine ondernemers! Kortom, bij ons vind je zeker unieke en feestelijke cadeau pakketten!

Welke cadeaus kun je bij ons vinden?

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken is de keuze reuze! Misschien zoek je nog een leuke opkikker voor je zieke collega, maar ook nog een kraam cadeau voor de buren die net een baby hebben gekregen. Wij van kadootjethuis.nl hebben verschillende categorieën in cadeau artikelen.  Ook maken wij voor verschillende feestdagen pakketten. Denk hier aan met Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag en natuurlijk Kerst en kunnen wij voor bedrijven leuke en originele cadeaus maken.

 

Vragen?

Neem contact op met ons en vraag maar raak!