Nieuw bij kadootjethuis.nl zelf je cadeau samenstellen

Gepubliceerd op 4 april 2024 om 16:05

Het is een tijdje geleden dat er een blog is geschreven! Soms kun je door alle drukte dit soort dingen even vergeten. En dat terwijl er juist veel nieuwe producten zijn gekomen op de webshop, en zelf nu ook je cadeau kunt samenstellen. Daar willen we natuurlijk meer over vertellen. De nieuwe producten zijn natuurlijk wel in lente en zomer sfeer, ook al moet dat zonnetje nog komen. Wij zijn er klaar voor. In elke categorie is wel iets nieuws te vinden maar het allernieuwst is natuurlijk dat je producten los kunt kopen op de webshop.

Zo kun je gewoon een leuk kleinigheidje bestellen of stel je zelf een heel pakket samen. Het is ook mogelijk om een brievenbus cadeau samen te stellen. Wel adviseren wij dan dat je niet meer dan 5 á 6 artikelen samenvoegt. Zo kunnen wij het nog mooi en feestelijk inpakken. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

We willen dit natuurlijk uitbreiden en zijn daarom ook druk op zoek naar mogelijkheden, artikelen en samenwerken. Alleen willen we niet en b2b webshop worden maar wel ons eigen stijl houden.  Er zijn al een aantal leuke cadeaus samen gesteld en hopen dat dit natuurlijk nog veel meer gedaan gaat worden!