Relaxen met de cadeau pakketten van kadootjethuis.nl


Heerlijk wegdromen met de relax cadeau pakketten van kadootjethuis.nl 

 

Onze relax cadeau pakketten zijn gevuld met heerlijke verzorgende producten. Met geuren van Lavendel, Jasmijn of de No Stress geurkaars en verse thee! Vaak worden deze pakketten cadeau gegeven als opkikker of een beterschap cadeau. Maar ze zijn ook leuk om te geven op een housewarming, verjaardag of als bedankje! 

Met geuren zoals Lavendel dat een krachtige werking en een heerlijke geur heeft. De geur van lavendel heeft een rustgevende werking op de mens. Van oudsher is bekend dat de lavendel plant een ontspannende en rustgevende invloed heeft. Lavendel werkt kalmerend, verzachtend.

Ook onze cadeau pakketten met de geur van jasmijn. De geur geeft een gevoel van zelfvertrouwen en euforie. Het is werkzaam tegen overmatige stressgevoelens daardoor versterkt het je zelfvertrouwen en is daardoor humeur verhogend. 

Al onze cadeau pakketten worden met liefde voor je ingepakt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de ontvanger van het cadeau alleen al blij wordt bij het zien van het mooie pakket! Daarom werken wij met bloemen, versiersels en worden bijna al onze pakketten ingepakt op een kleine houten pallet. 

Om het cadeau af te maken doen wij er graag een mooi kaartje bij voor je.

 

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje en stuur iemand zo'n heerlijk relax momentje...zie linkje cadeaupakketten