Leuke opkikker om op te sturen als een brievenbus cadeau.

Dit brievenbus cadeau is natuurlijk niet alleen een opkikkertje, je kunt het ook gewoon als cadeau opsturen. Het zit bomvol verzorgende producten met Aloé Vera. Het is een klein wellness cadeautje die feestelijk is ingepakt. Aloè Vera heeft veel goede eigenschappen en is daarom één van de vele producten die in verzorgingsproducten zitten. Het zorgt voor een stralende huid. Het stimuleert de celstofwisseling en de huid wordt elastischer waardoor je er weer jonger uit ziet. De gel stimuleert de doorbloeding en werkt verzachtend en hydraterend. Daarom zit er in dit leuke brievenbuscadeau een gezichtsmasker, douchegel, handcréme, lipbalsem, en een heerlijke zeep van Faith in Nature.En dat alles met de verzorgende werking van Aloé Vera. En het pakket bevat ook een heerijk zakje verse thee van 10 gram. Genoeg om minstens 7 koppen thee te zetten.

 

brievenbuscadeau opkikker aloe vera cadeaupakket

Faith in nature 100% natuurlijke oorsprong.

Het leuke zeepje van Faith in nature met Aloé vera is een natuurlijke zeep met kalmerende oliën voor zachte reiniging. Faith in Nature Zeep Aloë Vera is een puur plantaardige zeep. De zeep reinigt de huid op zachte wijze en de heerlijke geuren prikkelen uw zintuigen. De combinatie van Aloë Vera met aromatherapie-oliën van Ylang Ylang en Patchouli maakt deze zeep kalmerend en mild. Daarnaast is er alleen gebruik gemaakt van duurzame palmolie en zijn er geen parabenen en SLS toegevoegd en dus  een eerlijk product voor elk type haar en huid en ook nog eens goed voor de planeet. 

 

Wie stuur jij dit heerlijke pakketje ?

Het brievenbuscadeautje wordt feestelijk ingepakt en opgestuurd naar de ontvanger. Daarom doen wij er graag een kaartje bij voor je met tekst en afzender. Het kaartje is altijd gratis bij kadootjethuis.nl