Abraham en Sarah 50 jaar cadeau pakketten shop je hier!


Als cadeau webshop mogen deze feestelijke pakketten natuurlijk niet ontbreken.

Kadootjethuis.nl heeft voor deze jarige Abraham of Sarah een soort borrelpakket gemaakt. Met heerlijke wijntjes of speciaal bier. En natuurlijk mogen een heerlijke kaasje, nootjes en een fuet ook niet missen.

 

Het pakket voor Sarah heeft ook een douchegel en geurende waxmelts. Het cadeau pakket kan natuurlijk ook alcoholvrij, of kunnen er producten worden aangepast naar wens. Wij denken graag met je mee om een prachtig cadeau te maken voor de jarige. Het cadeau pakket wordt op een kleine houten palet gemaakt en feestelijk versierd. 

Je kunt natuurlijk er ook voor kiezen om één van onze andere cadeau pakketten om te toveren tot een Sarah pakket. Bijvoorbeeld onze Tuscun Vineyard of het Lavendel relax pakket

Voor de jarige Abraham is er natuurlijk ook een feestelijk pakket vol lekker en een frisse douchegel en een deodorant. Een feestelijke button en opener kunnen niet ontbreken voor deze 50 jarige. In het cadeau pakket zitten 4 speciaal biertjes, maar je kunt natuurlijk ook doorgeven dat je er graag wijn in hebt of misschien wel gewoon cola! Wij maken de pakketten naar je wens en pakket het feestelijk in voor je. Ook dit cadeau pakket wordt gemaakt op een kleine houten pallet.

 

Wist je dat wij onze pallets zelf maken?

Het idee is ontstaan omdat we iets zochten wat stevig genoeg was om best veel producten op een leuke manier in te pakken. En zo begonnen we met een houten plaatje en later zijn we pallets gaan maken. Het ziet er niet alleen leuk en stoer uit, ook is het stevig kun je zelf de pallet weer gebruiken voor iets leuks!