Tuscun Vineyard het cadeau pakket voor vrouwen

Prachtig cadeau pakket voor haar! 

 

Heerlijk cadeau pakket met de geur van Tuscun Vineyard doen je verlangen aan een zomerse dag in de Toscaanse wijngaarden. Het geurzakje van Greenleaf werkt tot 6 maanden lang en laat de ruimte heerlijk ruiken! Tuscan Vineyard is een verfijnde geur. Een heerlijke volle mix van rijke Toscaanse druiven aan dikke wijnranken. In het pakket zit een geurende badschuim met scrub spons en gezichtsmaskertje. Want elke vrouw kan wel een wellness momentje gebruiken. De verse thee die er in zit komt van Evans & Watson. Een theezaak uit Drente. Al vanaf het begin van kadootjethuis.nl kiezen we voor de thee van Evans & Watson. Voor elk cadeau wat we bedenken is er wel een thee soort te vinden bij ze.

 

Wijntje erbij?

Natuurlijk kan ik het cadeau pakket geen wijntje missen. Hoewel op de foto een rood wijntje staat, kiezen we vaak een wijntje wat past bij het seizoen. Dus richting de Lente gaan we over op een rosé wijntje of een witte. Maar je kunt natuurlijk altijd mailen als je er een ander wijntje in wilt. 

Het cadeau pakket wordt op een kleine houten palet gemaakt en versierd. Een feestelijk pakket wat je kunt geven voor verschillende gelegenheden. Zoals verjaardag, opkikker of een bedankje. 

Één van onze bestsellers!

 

Het Tuscun Vineyard cadeau pakket is één van onze bestsellers. Hoewel we het pakket standaard in ons assortiment hebben, wisselen we nog wel eens van inhoud en uitstraling. Dit omdat we graag weer eens iets nieuws bedenken en ook zo laag mogelijk met kosten van producten willen blijven. We willen het cadeau namelijk vullen met leuke producten maar het wel kunnen verkopen voor een leuke prijs.

 

Voor bedrijven maken we ook graag leuke pakketten om te geven aan het personeel. Vragen hier over? Mail of bel ons gerust wij denken graag met je mee. En niet te vergeten bij 10 of meer cadeau pakketten is er ook een leuke korting!