Oosterse belofte feelgood pakket

Niet alleen met mooie producten, ook nog feestelijk ingepakt!

Omdat wij bij kadootjethuis verschillende opkikker pakketten maken, wouden we ook een groter feel good pakket. Één waarbij het rust uitstraalt , soort vakantie gevoel en een mini spa momentje. Het cadeau pakket lijkt voor vrouwen, maar het is ook aan te passen naar een mooi cadeau pakket voor mannen.  Zoals je kunt zien is het pakket volgepakt met producten met een ooster tintje. 

Het geurzakje laat het cadeau pakket al heerlijk ruiken bij het open maken, een betoverende geur van 1001 nachten. Daarnaast zitten er natuurlijk ook verzorgende producten in zoals de heerlijke douchegel van Palmolive, een gezichtsmasker met met witte klei. Een mooi zeepje met citroengras en een verzorgende handcréme met lotus en kers. 

Thee momentje met chocolade?

Ja natuurlijk zit er ook een heerlijke thee in. Dit keer hebben we gekozen voor een thee van Shoti Maa. Een krachtige kruiden thee die je het gevoel van vreugde en vrijheid kan geven. En in een feel good pakket kan natuurlijk geen chocolade  missen! Al met al is dit dus een heerlijk en fleurig pakket om te krijgen.  Zo stuur je iemand een prachtig pakket op om haar of hem een heerlijk mometje te geven. En dat kun je soms wel gebruiken! 

Kaartje erbij? Geen probleem doen we!