Ook voor mannen shop je opkikkertjes bij kadootjethuis.nl

Voor als het even tegen zit, of na een operatie. Als een ongeluk in een klein hoekje heeft gezeten of natuurlijk gewoon bij de mannengriep! Er zijn verschillende opkikker pakketten te vinden onder het linkje Beterschap/opkikker van gevulde mok met echte mannen thee een krachtig, kruidige kruidenthee van gember en ginseng, dat is Men´s Dream Gingery Ginseng Party. Het is een kruidenthee met een fijne gember en ginseng smaak. Een echte mannenthee. Uniek en speciaal samengestelde kruidenthee van premium ingrediënten als rooibos, gember, kaneel, zwarte peper, kruidnagel, kardemom, ginseng, munt, zoethout en venkel. 

Of een verfrissend brievenbus cadeau met de mooie zeep van Foamie. 

Ook is er een XL opkikker pakket vol lekkere producten zoals muesli, Haribo kikkers, sapjes en crackers. Maar er kan ook geen klein bierpakketje ontbreken bij deze categorie. 

 

opkikker pakket voor mannen bierpakket

Stoer opkikkertje nodig?

Het opkikker bierpakket is gevuld met 4 speciaal biertjes die passen bij het seizoen, de smaken kunnen dus wisselen. Ook het kaasje wat er in zit past bij het seizoen en wordt vers gehaald bij de lokale kaaswinkel Kaas & Smaak. Ook is dit cadeau opgepakt op een kleine houten pallet. Het is een stoere opkikker voor mannen, maar ook voor vrouwen te maken! Vraag dan naar de mogelijkheden of misschien is dan het Echte vrouwen bierpakket iets. 

 

Kaartje erbij? Leuk! Doen we graag voor je erbij en altijd gratis.