Voor de mama in spe cadeau pakket van kadoothethuis.nl

In de vorige blog vertelde we over de leuke brievenbus cadeaus voor de mommy to bee. Maar er zijn natuurlijk ook grotere pakketten op een kleine houten pallet zoals de andere cadeau pakketten bij kadootjethuis.nl 

Zo leuk om te geven aan de mama in spe, en ook nog bomvol verzorgende producten met honing, thee en wat lekkers. In dit pakket zit ook iets meer voor de baby in, zoals bijvoorbeeld sokjes, mutsjes, rompers of spuugdoekjes. Elke keer wisselend qua assortiment omdat we ook rekening houden met de seizoenen. Wel altijd passend bij het idee achter het pakket en dat is mommy to bee 🐝en daarom zit er altijd een super leuke handgemaakte bijtring in met een bijtje. Deze worden gemaakt door Daan´s kadootjes en we zijn super blij met deze samenwerking.

Deze pakketten maken we eigenlijk altijd standaard en proberen we dan ook altijd op voorraad te hebben. Natuurlijk kan dit leuke cadeau een keer zijn uitverkocht, of dat we zelf moeten wachten op bepaalde producten. Dan kun je ons altijd mailen en het cadeau pakket reserveren.