Het lavendel love cadeau pakket zit standaard in ons assortiment. De geur van lavendel heeft een rustgevende werking en de zijn de producten mooi en natuurlijk. Normaal gesproken zit het lavendel love pakket op een pallet. Maar we wouden toch eens iets anders, want soms willen mensen het mee nemen in de trein of op de fiets en dan is zo´n palet natuurlijk niet handig. Daarom is er nu een lavendel cadeau pakket in een super leuk jutte tasje. Echt feestelijk, mooi maar toch compact. Ideaal om mee te nemen. 

Ook hebben we er nu voor gekozen om nog meer voor natuurlijke producten te gaan. Zoals handgemaakte zeep met lavendel en olijfolie, heerlijke lavendel sea body butter en bad bubble dust! Echt een heerlijk relax pakket om te krijgen. 

Ook het tasje geeft een natuurlijke uitstraling en is ook nog leuk in hergebruik. Bijvoorbeeld voor sierraden of make up spullen. En we doen er ook wat takjes verse lavendel bij uit eigen tuin..

Bij kadootjethuis zullen we steeds onze pakketten en producten proberen te verbeteren om nog meer mensen blij te maken met onze cadeautjes. Mocht je tips of suggesties hebben... Altijd welkom 😄