We zien steeds vaker vraag naar cadeaus om even bij te komen. Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust. We zien dan ook dat de pakketten vaker besteld worden. Daarom zijn er wat meer verschillende relax cadeau pakketten. Ook leuke brievenbus cadeaus maar ook grotere cadeaus. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om eeb cadeau idee te bespreken en samen en geschikt cadeau te bedenken. 

Voor nu hebben we heerlijke detox cadeautjes.

Met 350 gram total detox badzout. Gemaakt van een mix van pure essentiële oliën (May Chang, Tea Tree en JeneverBes) en Zeezout.

50 gram verse thee van Evans & Watson Yerba Mate Detox De subtiele groene yerba mate thee verrijkt met ingrediënten die bekend staan om hun ontgiftende eigenschappen. De blend bevat een samenstelling van algemeen bekende en veelgebruikte kruiden. Naast groene stokjesvrije yerba mate thee vind je mariadistel, venkel, groene gunpowder thee, brandnetel, rozenbottels en salie. 

En geurende kaarsjes om te genieten van een moment rust, kop thee of heerlijk als je in bad zit met de geur van kruiden, lavendel, citroen, citrus, tijm, bloemnoot, jasmijn, rozenhout, cyclaam, gardenia, hout, ceder, musk, heliotroop.

Al met al is dit detox cadeau pure ontspanning voor lichaam en geest!