• Gratis verzenden vanaf €65
  • Voor 15.00 besteld is verzonden
  • Gratis kaartje bij je bestelling
  • Verzenden vanaf € 4,95
  • Volg je ons al op Instagram?

Opkikker green! Daar knap je van op!

Deze heerlijke opkikker zit vol met verzorgende producten, daar knap je van op!

In deze tijd van het jaar kan iedereen wel een heerlijke opkikker gebruiken toch? Daarom zijn er bij kadootjethuis de leukste opkikkers om te versturen naar een zieke, of gewoon als oppepper. Een gezichtsmaskertje met Aloë vera, douchegel en een natuurlijke zeep. Dat voed en verzorgd de huis in deze koude dagen. Maar natuurlijk ook als het lekker weer is, want Aloë heeft ook een koelende werking. Een lippenbalsem kan niet ontbreken nu met die kou en Loofa spons. Geurende kaarsjes en een verse thee van 10 gram. Hier mee zet je 5 tot 6 koppen verse thee. En nog wat lekkers maakt dit leuke pakket helemaal af! 

Al onze opkikkers, beterschap cadeaus en natuurlijk alle andere cadeau pakketten worden feestelijk ingepakt en steeds komt er weer een leuk nieuw assortiment. Langzaam gaan we nu richting de lente en zullen we opzoek gaan naar mooie verzorgende producten die hier bij passen.

Wil je een opkikker versturen maar ben je op zoek naar iets wat je niet kunt vinden op onze webshop? Vraag dan even naar de mogelijkheden!