Nieuwe cadeautjes voor de juf

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 13:01

Het lijkt nog heel erg ver weg, die zomervakantie. En dat is ook zo maar er zijn altijd juffen jarig of meesters. Of juffen en meester dag op school, hoe dan ook wij hebben de leukste juffen en meester cadeautjes! En dit keer komen er ook een aantal leuke nieuwe producten op de webshop van kadootjethuis.nl Zoals dat super leuke zeepje voor juf. En is er een nieuwe leuke sleutelhanger en komen er pennen voor de juf of meester. Er blijven ook een aantal bestsellers zoals die leuke gevulde mokken van Paper dreams. 

Vorig jaar hebben wij ontzettend veel vraag gehad en hebben we ook een aantal keer nee moeten verkopen. Dat willen we natuurlijk dit jaar niet, maar blijft het lastig met inschatten om in te kopen. Daarom kopen we dit jaar al wat vroeger in en iets meer maar blijven we wel bij op = op want we willen niet met teveel producten blijven zitten, en ook de kans krijgen om ons assortiment steeds te vernieuwen met nieuwe producten en samenwerkingen. Zo blijft alles toch elke keer een beetje uniek.

Dus zoek je nou nog een leuk cadeautje of bedankje voor de juf of meester? Shop dan gezellig op de webshop van kadootjethuis.nl