Al 3 jaar komt het pakket Orange & Honey terug bij kadootjethuis. Meestal wel in de lente en zomer maanden maar ook in de herfst. Elk jaar wel in een nieuw jasje, dit jaar zitten er andere verzorgingsproducten in. Dit keer hebben we gekozen voor een douchgel met orange & bergamot. Verfrissend en ruikt heerlijk. Ook het gezichtsmasker is met sinasappel, verzorgende peel off mask. En een heerlijke body scrub met fijne korrels.

 

Natuurlijk zit er ook dit jaar weer thee in met wat lekkers, geurkaarsjes en een heerlijk wijntje wat past bij het cadeau pakket. En natuurlijk het geurzakje van Greenleaf. Ik denk dat dit toch samen met de Tuscun Vineyard één van mijn lieveling geuren is. De zakjes werken wel 6 tot 8 maanden en geuren elke ruimte waar je ze in zet. 

De grotere pakketten worden op een kleine houten palet feestelijk ingepakt. De houten pallets maken we zelf, en voor de creatieve mensen onder ons die zo'n pakket krijgen maken er dan ook vaak weer iets leuks van! Altijd leuk om een foto of mail hier over terug te krijgen als iemand blij is met het cadeau pakket. ❤️